På denne side opstilles flere samarbejdspartnere, bidragsydere og anbefalinger i hver deres afsnit. Dette for at danne en oversigt, som er overskuelig.

Oversigt over samarbejdspartnere, bidragsydere og anbefalinger

Understående samarbejdspartnere, bidragsydere og anbefalinger, skal ikke ses som en rangering efter relevans, men nærmere som en oversigt.

Rådgivning inden for blandt andet salg, søgemaskineoptimering og markedsføring – Cortzen Digital – SEO og linkbuilding

En af de væsentligste samarbejdspartnere, er Cortzen Digital, som har stået for hjemmesiden, samt dennes SEO og linkbuilding, og leverer desuden en række andre forskellige former for ydelser i forhold til online markedsføring og webudvikling.

Virksomheden drives af Michael Rude Cortzen, som har læst international handel og markedsføring, og endvidere er ved at uddanne sig til kandidat i IT, læring og organisatorisk omstilling (2016-2018).

Kontakt Cortzen Digital via LinkedIn eller via miruco.dk, og bestil et uforpligtende tilbud på online markedsføring eller andre ydelser inden for online markedsføring, SEO og linkbuilding.

Bestil et tilbud på hjemmeside hos Cortzen Digital

Hos Cortzen Digital, tilbydes der endvidere også webudvikling, som er et af de mest effektive tiltag inden for online markedsføring. Webudvikling kombinerer muligheden for direkte kontakt med brugerne gennem en hjemmeside.

Webudvikling er et af de mest effektive tiltag i online markedsføring, hvor der indgår relevant indhold for brugerne af siden. Dette kombineres med SEO, hvilket er med til at øge den organiske trafik, hvilket skaber en ekstra stor markedsføringsindsats, som kundens hjemmeside kan profiterer stort på i en langsigtet tidshorisont. Det er dermed en langsigtet løsning, der skaber stor værdi for kunden.

Rungstedtand.dk – Tandlæge Hørsholm

Rungstedtand.dk er en tandlæge ved Hørsholm i Nordsjælland, der yder en lang række forskellige behandlinger. Herunder blandt andet implantater, rodbehandlinger, proteser, tandfyldninger og meget mere. Klinikken ligger 5 minutters gang fra Rungsted Station, og har et hyggeligt venteværelse, hvor det er muligt at få en kop kaffe. Som tandlæge ved Hørsholm, ydes der et højt service- og kvalitetsniveau.

Tandlægeklinikken drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, og har åbent i alle hverdage. Ved særlige behandlinger eller tilfælde, er det også muligt at komme i weekenden. Der lægges stor vægt på en etisk drevet klinik med rimelige priser. Derfor anvender Rungstedtand kun udstyr og materialer af højeste kvalitet. Derudover har klinikken valgt at have lave markedsføringsomkostninger.

Tandlæge Nivå

Hvis du søger en tandlæge ved Nivå, er der en kort distance til Rungstedtand, hvilket gør denne tandklinik til et oplagt valg. Der er cirka 5 minutter med offentlig transport fra Nivå st til Rungsted st. Ellers er det også lettilgængeligt at tage cyklen eller bilen til tandlæge.

Du kan med fordel anvende følgende kontaktinformationer i relation til at finde en professionel tandlæge i Nordsjælland: ml@rungstedtand.dk. Du kan også finde telefoniske informationer på hjemmesiden.

Ctz.dk – Geometric Algebra

Ctz.dk drives af Allan Cortzen og omhandler forskellige emner inden for matematik og sundhed. Allan Cortzen er kandidat i Matematik fra Københavns Universitet. Et af de større emner inden for matematik, der tages op på ctz.dk, er følgende: Geometric Algebra.

I forhold til sundhed, undersøges blandt andet den renommerede biokemiker J. Budwig i forhold til hendes kur mod kræft.

2trendy.dk – Mærker inden for herretøj

2trendy.dk tilbyder en lang række mærker inden for herretøj til unge mænd online. Der er både danske og udenlandske mærker. 2trendy yder GRATIS og HURTIG levering på alle deres ordrer.

I forhold til deres udvalg af udenlandske mærker, har de blandt andet Nike og Björn Borg. Dermed fører 2trendy i således internationalt kendte mærker inden for herretøj. Af danske mærker fører 2trendy blandt andet Liebhaveri og Selected.

Liebhaveri er et dansk brand, som har en bred vifte af tøj, som appellerer til casual og streetwear segmenterne. Liebhaveri har blandt andet kasketter, shorts, t-shirts, jeans og strik, som passer til flere forskellige stiltyper.

Et andet dansk mærke, der føres hos 2trendy, er Selected. I forhold til Selected, er stilen mere ovre i casual, smart-casual og den mere formelle stil. Selected har dermed flere forskellige typer af jakkesæt, skjorter, pull-overs, jeans, chinos og meget mere.

Udover at yde GRATIS og HURTIG levering på alle deres ordrer, har 2trendy således også et stort udvalg af herretøj.

Oprindelse.dk – Oprindelse af forskellige emner

I forhold til oprindelse af en virksomhed eller universet, ser oprindelse.dk blandt andet på dette. Her kan du læse nærmere omkring oprindelse af eksempelvis Vestfyen eller en anden virksomhed.

Det vil også være muligt at læse nærmere omkring oprindelsen af forskellige former for koncepter, hvis der således er doneret artikler i forbindelse med dette.

Billige-koder.dk – Billige spilkoder til PC

Hos billige-koder.dk, er det muligt at finde billige spilkoder til PC. Hjemmesiden tilbyder flere forskellige titler til lavpris fra udbydere i udlandet. Dermed er prisen presset helt i bund.

Billige koder samarbejder med eksterne partnere, hvorfra der tilbydes spilkoder til PC. Disse partnere er nøje udvalgt i forhold til at tilbyde spil til lavpris.

Der leveres som noget nyt hos billige koder, også fidget spinners, der sendes fra dansk lager. Dette gøres via andre udbydere, der er specialiseret i at drive fysisk webshop. Prisen er relativt lav og fragten er hurtig. Køb fidget spinners til fornuftige priser hos billige koder!

Det er en udfordring at holde sig opdateret på nye titler, men dette klarer Billige Koder exeptionelt. Det er et marked, der konstant kører i et højt tempo, men gennem konstant research, opretholdes standarden.

En titel, der er blevet yderst populær på kort tid er Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) til Steam. I løbet af kort tid har denne opnået en god position på Twitch, hvor der ofte er over 50.000 seere.

Køb cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (PUBG) gennem billige koder og opnå GRATIS og HURTIG levering gennem deres partnere. Spilkoden sendes gerne på mail, hvilket er med til at reducere tid- og fragtomkostninger på forsendelsen.

Ønsker du at blive en af Cinemags samarbejdspartnere?

Hvis du ønsker at blive samarbejdspartner eller bestille et tilbud på videoproduktion, er du velkommen til at anvende kontaktinformationerne her på siden.

Der tilbydes en lang række forskellige ydelser inden for foto- og videoproduktion her på Cinemag. Jeg har også LinkedIn, hvor du også meget gerne må kontake mig. Min e-mail er opstillet herunder.